Friday, November 20, 2015

Ναξιώτικος Καλόγερος

 

Εχει λίγο παραμύθι αλλά νομίζω αξίζει να το δοκιμάσετε

 

Ναξιώτικος Καλόγερος


Μελιτζάνα, κοκκινιστό κρέας & Αρσενικό τυρί!

dots

Καλόγερος, Νάξος, Μελιτζάνα, Μελιτζάνες, Κρέας, Μοσχάρι, Κοκκινιστό, Καλοκαίρι, Ελληνική Κουζίνα, Παραδοσιακή 4 Ευβιότοποι

Καλόγερος Νάξου

Μερίδες: 6, Χρόνος Προετοιμασίας: 1,5-2 ώρες, Χρόνος Μαγειρέματος: 1-1,5 ώρα
Υλικά για το μοσχάρι
  • 1 κιλό μοσχάρι Prime Cuts από τους Ευβιότοπους
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 2 κ.γ. τοματοπελτές
  •  Αλάτι, πιπέρι
Άλλα Υλικά
  • 6 μελιτζάνες φλάσκες
  • 2 ντομάτες
  • Αρσενικό Νάξου
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & Πιπέρι
Καλόγερος, Νάξος, Μελιτζάνα, Μελιτζάνες, Κρέας, Μοσχάρι, Κοκκινιστό, Καλοκαίρι, Ελληνική Κουζίνα, Παραδοσιακή 3

 

Ναξιώτικος Καλόγερος


Μελιτζάνα, κοκκινιστό κρέας & Αρσενικό τυρί!

dots

No comments:

Post a Comment