Wednesday, August 13, 2014

πιλαφι sixtir pilafi turkish 2



ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΛΑΦΙ
 ΠΙΛΑΦΙ ΓΛΥΚΟ

Κλασσικό Ελληνικό φαγητό , οι κακοήθεις το θέλουνε τούρκικο ξεχνάνε οι αθλιοι ότι τούρκος σημαίνει εξισλαμισμένος ρωμιός,


 ΥΛΙΚΑ

1 κούπα ρύζι καρολίνα
2 κούπες ζάχαρη
1 σακ. φιδές
1/2 κούπα λάδι αραβοσιτέλαιο
2 βανίλιες
4 κούπες νερό

1 cup rice
2 cups sugar
1 cup verimicelli - fideo
1/2 cup vegetable oil  or corn oil
2 vanillas
4 cups water


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το ρύζι με νερό,  αφου το ρύζι βράσει το στραγγιζουμε και το αφήνουμε να στεγνώσει , μετά  προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ανακατεύουμε έτσι ώστε να σκορπισει η ζάχαρη σε  όλη τη μάζα του ρυζιού. Παράλληλα τσιγαρίζουμε το φιδέ με λίγο λάδι ( το αραβοσιτέλαιο) και  στο ρύζι ρίχνουμε τον τσιγάρισμένο φιδέ.


PREPARATION - IMPLEMENTATION

Boil the rice with water, after the rice is boiled  drain and leave to dry, then add sugar and stir so as to disperse the sugar throughout the mass of rice. Alongside saute the vermicelli with a little oil (corn oil) and add the sautéed  vermicelli 
in the rice.


No comments:

Post a Comment