Monday, April 18, 2016

Λευκό γλάσο για σαβαγιάρ

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ 270 γρ. άχνη ζάχαρη, 2 ασπράδια (60 γρ.) και 3-4 σταγόνες από χυμό λεμονιού. Χτυπάμε με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια σταθερή, άσπρη κρέμα.

4-glaso-savagiar
Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.

Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.

 http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ 270 γρ. άχνη ζάχαρη, 2 ασπράδια (60 γρ.) και 3-4 σταγόνες από χυμό λεμονιού. Χτυπάμε με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια σταθερή, άσπρη κρέμα.
4-glaso-savagiar
Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.
- See more at: http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/#sthash.B7cm3Uac.dpuf
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ 270 γρ. άχνη ζάχαρη, 2 ασπράδια (60 γρ.) και 3-4 σταγόνες από χυμό λεμονιού. Χτυπάμε με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια σταθερή, άσπρη κρέμα.
4-glaso-savagiar
Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.
- See more at: http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/#sthash.B7cm3Uac.dpuf

No comments:

Post a Comment