http://www.glykes-alchimies.gr/?p=742
Υλικά για τη βάση:
- 4 ασπράδια αυγού
- 4 κρόκοι αυγού
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 100 γρ. κονιάκ για ράντισμα
- 600 γρ. κουβερτούρα Nestle dessert τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά της , χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
- 250 γρ. γάλα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ 2
https://www.youtube.com/watch?v=LrPTRP97Wig
No comments:
Post a Comment