Sunday, January 31, 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ







http://www.glykes-alchimies.gr/?p=742

Υλικά για τη βάση:
  • 4 ασπράδια αυγού 
  • 4 κρόκοι αυγού
  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 100 γρ. κονιάκ για ράντισμα
Υλικά για την κρέμα σοκολάτα:
  • 600 γρ. κουβερτούρα Nestle dessert τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά της  , χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
  • 250 γρ. γάλα









ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ 2

https://www.youtube.com/watch?v=LrPTRP97Wig














No comments:

Post a Comment