ΥΛΙΚΑ:
100 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες (ή εβαπορέ)
190 γρ. ζάχαρη άχνη
3 αυγά μεγάλα
7 γρ. μαχλέπι
5 γρ. κακουλέ
2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού (ή 5 γρ. μαστίχα)
100 γρ.
νερό χλιαρό
50 γρ.
νωπή μαγιά μπύρας (ή 2 φακελάκια ξηρή μαγιά)
640
γρ. αλεύρι σκληρό + λίγο ακόμα για το πλάσιμο
ΥΛΙΚΑ: 1/4
20 γρ. βούτυρο αγελάδος
25 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες (ή εβαπορέ)
45 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αυγά μικρό
2 γρ. μαχλέπι
1 γρ. κακουλέ(κάρδαμο)
½ κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού (ή 1 γρ. Μαστίχα)
25 γρ. νερό χλιαρό
1/2 φακελάκια ξηρή μαγιά
160 γρ. αλεύρι σκληρό
1 αυγό για επικάλυψη αμύγδαλο φιλέ
Recette de Brioche feuilletée au beurre - 750 Grammes
Recette de la Brioche bouclette - 750 Grammes
Brioche Feuilletée Express
No comments:
Post a Comment