4-glaso-savagiar
Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.
http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/
Ρίχνουμε
στον κάδο του μίξερ 270 γρ. άχνη ζάχαρη, 2 ασπράδια (60 γρ.) και
3-4 σταγόνες από χυμό λεμονιού. Χτυπάμε με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα
για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια σταθερή, άσπρη κρέμα.

Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.
- See more at: http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/#sthash.B7cm3Uac.dpuf
Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.
- See more at: http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/#sthash.B7cm3Uac.dpuf
Ρίχνουμε
στον κάδο του μίξερ 270 γρ. άχνη ζάχαρη, 2 ασπράδια (60 γρ.) και
3-4 σταγόνες από χυμό λεμονιού. Χτυπάμε με το σύρμα σε γρήγορη ταχύτητα
για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια σταθερή, άσπρη κρέμα.

Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.
- See more at: http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/#sthash.B7cm3Uac.dpuf
Με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι την απλώνουμε πάνω στα σαβαγιάρ και τα βάζουμε να ψηθούν στους 100°C για 10-12 λεπτά, ώστε να σταθεροποιηθεί το γλάσο.
Tip
Το συγκεκριμένο γλάσο είναι από τα πιο κλασικά στη ζαχαροπλαστική και με αυτό μπορούμε να γαρνίρουμε cupcakes ή μπισκότα.
- See more at: http://www.steliosparliaros.gr/texnikes/lefko-glaso-savagiar/#sthash.B7cm3Uac.dpuf
No comments:
Post a Comment